Skip to main content

L’Andreu, tercer premi del concurs del Millor Pa de Sant Jordi 2021

By abril 17, 2021News

El passat 15 d’abril, entre més de 40 participants, el jurat del Concurs Millor Pa de Sant Jordi 2021 va proclamar Andreu Bertran, del Forn Mistral de Barcelona, com a tercer classificat del Concurs en un acte celebrat al hall de l’Estació del Nord de Barcelona.

El Concurs Millor Pa de Sant Jordi és convocat per l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panàtics amb el suport de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers de Catalunya i té com a objectiu difondre aquest pa tan nostre i que representa una diada tan important com és Sant Jordi.

El president del jurat i creador l’any 1988 del Pa de Sant Jordi, Eduard Crespo, va destacar “la gran quantitat de participants i la qualitat dels pans presentats”.

El Concurs el va guanyar Miquel Guich de Forn del Passeig de Barcelona i el segon classificat van ser els germans Sistaré de Reus.

Enguany aquest concurs va presentar dues novetats.

La participació d’alumnes de les escoles de forners i d’hoteleria de Catalunya i una de molt important, que el concurs era solidari i que entre tots els participants van portar més de 500 pans de Sant Jordi que van ser repartits entre diferents menjadors socials de la nostra ciutat.

El jurat estava format per tres professors de les diferents escoles: Assumpta Vilella, Toni Valls i Enrique Medina i per Pere Fabregà, pannier de Panàtics.

Leave a Reply