Skip to main content

QUI SOM

Orgullosos dels professionals que formen el nostre equip

HISTÒRIA

La nostra botiga, situada al centre de la Ciutat Comtal, té ja més de 100 anys d’història, des que va obrir les seves portes als barcelonins l’any 1879.

La família Bertran es va fer càrrec d’ella el 1977, amb el nom de Mistral. Ara, ja són 5 generacions d’ella les que han dedicat la seva vida professional a continuar la tradició dels millors forns de pa catalans, aportant els seus coneixements, la seva imaginació per innovar i, sobretot la seva vocació per aquesta noble tasca.

EQUIP HUMÀ

Elegim al nostre equip humà amb la mateixa cura amb què creem els nostres productes. Comptem amb professionals formats especialment per aconseguir la perfecció en tots els processos que ens permeten oferir sempre la millor qualitat per als nostres clients.

En un ambient motivador, el mateix Jaume Bertran i la seva família formen els empleats basant-se en l’esperit de la cultura del pa. Des dels que seleccionen les primeres matèries fins als que elaboren els nostres productes i els que atenen el públic.

FILOSOFIA

Tradició i innovació

Ens sentim hereus i continuadors de la millor tradició fornera de Catalunya, amb segles d’història i experiència. El nostre objectiu és mantenir la seva qualitat i el seu prestigi.

A partir d’aquesta tradició, tenim la inquietud d’adaptar-la al nostre temps, millorar-la i oferir novetats que l’enriqueixin, tant en instal·lacions i noves primeres matèries com en tecnologia i nous processos naturals d’elaboració i productes que ampliïn la nostra gamma d’oferta.

Servei i qualitat

Tot el que fem i oferim ha d’ajustar-se als paràmetres de la màxima qualitat. Això és irrenunciable per la nostra manera de pensar i de fer. Per això, controlem i supervisem la qualitat de forma permanent.

Aquesta qualitat s’estén a la nostra atenció al client. Cuidem de manera molt especial el nostre tracte personal. No volem que ens vegin només com “venedors” sinó com professionals que assessoren quan fa falta i sempre ofereixen al client el millor per a ell.

RECONEIXEMENTS

Forn Mistral és dels pocs forns del nostre país autoritzat a la producció de productes de fleca amb l’antiga varietat de blat Khorasan, de la marca registrada KAMUT de Kamut Internacional Ltd. (KI), solament d’agricultura ecològica i amb estrets estàndards de dualitat.

Els nostres pans de blat, Kamut i espelta tenen certificat ecològic CCPAE.

Tot el nostre Pa de Pagès està elaborat seguint totes les normes exigides per la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català.

Els anys 2016, 2017 i 2018 hem estat finalistes del concurs “Millor Pa de Pagès Català” i l’any 2019 guanyadors de l’esmentat concurs.

Som membres del Gremi de Flequers de Barcelona.

Els anys 2017, 2018 i 2019 ens van donar una Estrella com a Forners TOP de “La Ruta Española del Buen Pan”.

Els anys 2014, 2015, 2016, 2017 i 2018 ens han elegit com un dels millors forns de la nostra ciutat.

Som col·laboradors principals de l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panàtics

A partir d’aquesta tradició, tenim la inquietud d’adaptar-la al nostre temps, millorar-la i oferir novetats que l’enriqueixin, tant en instal·lacions i noves primeres matèries com en tecnologia i nous processos naturals d’elaboració i productes que ampliïn la nostra gamma d’oferta.